Για κάθε σας παραγγελία παρακαλούμε να αναφέρετε τον κωδικό προϊόντος.
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική προϊόντα τσαι ελληνικό
Προέλευση:
ΕΛΛΑΣ
Αποτελέσματα 1 - 8 από 9
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2

Η ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΩΜΕΝΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ( ICED TEA )

Η εφεύρεση του παγωμένου τσαγιού -iced tea - έγινε στό St. Louis των ΗΠΑ το καλοκαίρι του 1904 από τον Richard Blechynden στην προσπάθειά του να πείσει τους πελάτες του οτι το τσάϊ πίνεται ακόμα και το ζεστό καλοκαίρι προσθέτοντας παγάκια.
Salveo Teas   Λίγα λόγια για το salveo tea
Με το brand name Salveotea, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα του τσαγιού. Ξεκίνησε τις εισαγωγές τσαγιών και εξαρτημάτων σερβιρίσματος τσαγιού πολλά χρόνια πίσω, για να καλύψει μία αυξανόμενη ζήτηση τσαγιών με γεύσεις και ιδιότητες διαφορετικές από τις ήδη υπάρχουσες (τσαι βουνού, φασκόμηλο).
Αρχικά, εισήγαγε τσάγια αυτούσια, μαύρο τσάι, πράσινο τσαι, άσπρο τσάι, oolong, art tea, Pu erh, αρωματικό (flavor), βοτανικό (herbal), rooibos, ματέ, από χώρες όπως η Ινδία, Κίνα, Ιαπωνία, Ν. Αφρική, Ν. Αμερική που παραδοσιακά ασχολούνται με την παραγωγή τσαγιού και που με αγάπη και μεράκι κατόρθωσαν να το αναπτύξουν και να το προωθήσουν

διαβάστε περισσότερα ...

 

ποιό τσάι σας αρέσει ;

μαύρο τσάι - 15.8%
πράσινο τσάι - 30.5%
αρωματικό - 23.6%
βοτανικό - 23.9%
άλλο - 6%

προϊόντα

εταιρία

ευθύνη

salveo teasΑλεξόπουλος Αλέξανδρος & Σια ΟΕ
Εισαγωγές τσαγιών και εξαρτημάτων τσαγιών
Οδός Θρασυβούλου - Τ.Κ. 19300 Ασπρόπυργος Αττικής
Τηλ: 210 5574807 , Fax: 210 3211749 , E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
© copyright 2016 salveotea.gr - all rights reserved - φωτό Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.