Για κάθε σας παραγγελία παρακαλούμε να αναφέρετε τον κωδικό προϊόντος.
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική προϊόντα τσαι ελληνικό
Προέλευση:
ΕΛΛΑΣ
Αποτελέσματα 1 - 8 από 9
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ( TEA PREPARATION )

Ο χρόνος που θα αφήσουμε το τσάϊ μέσα στο νερό είναι πολύ σημαντικός για τη γεύση του . Στα πρώτα δύο - τρία λεπτά απελευθερώνεται όλη η γεύση και το άρωμά του και στην συνέχεια απελευθερώνονται οι τανίνες που αν υπάρχουν σε μεγάλη ποσότητα είναι αυτές που επηρεάζουν με την πικρή τους γεύση το τσάϊ.
Salveo Teas   Λίγα λόγια για το salveo tea
Με το brand name Salveotea, η εταιρεία Αλεξόπουλος Αλέξανδρος & σια ο.ε. επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον τομέα του τσαγιού. Ξεκίνησε τις εισαγωγές τσαγιών και εξαρτημάτων σερβιρίσματος τσαγιού πολλά χρόνια πίσω, για να καλύψει μία αυξανόμενη ζήτηση τσαγιών με γεύσεις και ιδιότητες διαφορετικές από τις ήδη υπάρχουσες (τσαι βουνού, φασκόμηλο).
Αρχικά, εισήγαγε τσάγια αυτούσια, μαύρο τσάι, πράσινο τσαι, άσπρο τσάι, oolong, art tea, Pu erh, αρωματικό (flavor), βοτανικό (herbal), rooibos, ματέ, από χώρες όπως η Ινδία, Κίνα, Ιαπωνία, Ν. Αφρική, Ν. Αμερική που παραδοσιακά ασχολούνται με την παραγωγή τσαγιού και που με αγάπη και μεράκι κατόρθωσαν να το αναπτύξουν και να το προωθήσουν

διαβάστε περισσότερα ...

 

ποιό τσάι σας αρέσει ;

μαύρο τσάι - 15.8%
πράσινο τσάι - 30.5%
αρωματικό - 23.6%
βοτανικό - 23.9%
άλλο - 6%

προϊόντα

εταιρία

ευθύνη

salveo teasΑλεξόπουλος Αλέξανδρος & Σία ΟΕ

Τέρμα Αγίας Μαρίνης - Τ.Θ. 6276, Τ.Κ. 19300 Ασπρόπυργος Αττικής
Τηλ: 210 5574807 , Fax: 210 3211749 , E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


© copyright 2014 salveotea.gr - all rights reserved - φωτό Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.