Μαύρο Τσάι

Τα φύλλα του φυτού έχουν πάρει το σκούρο κόκκινο έως μαύρο χρώμα τους με την διαδικασία της οξείδωσης που φθάνει έως το 85%, σε περιβάλλον με ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία , μια τακτική που εφαρμόζεται από τα παλιά χρόνια, όταν το τσάι έπρεπε να ταξιδέψει, χωρίς να αλλοιωθεί. Τα φύλλα του τσαγιού τυλίγονται για να δώσουν τσάϊ μαύρο ανώτερης ποιότητας με ολόκληρο φύλλο, ή κόβονται για να μπουν συνήθως σε φακελάκια.
black
Το Μαύρο τσάι είναι μέρος μιας υγιεινής διατροφής. Η γεύση του μπορεί να γίνει πιο ενδιαφέρουσα με την προσθήκη φρούτων και βοτάνων και μπορεί να περιορίσει την ανάγκη μας να καταφεύγουμε συχνά στην κατανάλωση ανθυγιεινών σνακ μέσα στην ημέρα. Μία, δύο κούπες τσάι SALVEOTEA την ημέρα θα σε βοηθήσουν να συγκεντρωθείς, να ηρεμήσεις , να βρεις τον εαυτό σου!