Το όριο διάρκειας ζωής είναι 2 χρόνια. Αναμιγνύοντας και συσκευάζοντας τα premium τσάγια μας σε μικρές παρτίδες, σας εγγυόμαστε μια μοναδική εμπειρία τσαγιού. Παράλληλα οι συσκευασίες μας εγγυώνται ότι μπορείτε πάντα να προσφέρετε στους πελάτες σας ένα φρέσκο μείγμα.

Σας προσφέρουμε την ευκαιρία να δημιουργήσετε το δικό σας μείγμα τσαγιού. Και φυσικά, σας εγγυόμαστε ότι έχετε την αποκλειστικότητα του μείγματος σας. Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας. Θα χαρούν να σας συμβουλεύσουν σχετικά με την επιλογή των συστατικών και τις δυνατότητες δημιουργίας του τσαγιού που επιθυμείτε.

Είστε ευπρόσδεκτοι να μας επισκεφτείτε στα κεντρικά μας γραφεία στο BIO.ΠΑ Ανω Λιοσίων. Απλώς επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να σας κλείσουμε ένα ραντεβού.

Οι χρόνοι παράδοσής μας εξαρτώνται από την διαθεσιμότητα των προϊόντων και την πόλη ή την χώρα, όπου γίνεται η παράδοση.

Μπορείτε να παραγγείλετε από εμάς με διάφορους τρόπους. Θα χαρούμε να λάβουμε τις παραγγελίες σας μέσω email ή τηλεφωνικά στον αριθμό: +30 210. 2475403. Επιλέξτε τον τρόπο που σας ταιριάζει και στείλτε μας την παραγγελία σας. Το προσωπικό μας θα ξεκινήσει αμέσως την επεξεργασία της παραγγελίας σας και η ομάδα παράδοσης θα διασφαλίσει την γρήγορη και ομαλή παράδοση της.