Πιστοποιητικά

certificate

Είμαστε πολύ αυστηροί με την ποιότητα των προϊόντων μας! Αυτός είναι ο λόγος που στοχεύουμε συνεχώς στην ασφάλεια και τη βελτιστοποίηση. Οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται σε εμάς επειδή μπορούμε να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, μέσω:

  • Συνεχούς ποιοτικού ελέγχου της παραγωγικής διαδικασίας και πριν από την παράδοση στον πελάτη
  • Πλήρους συμμόρφωσης με τις προδιαγραφές του πελάτη
  • Σεβασμός και συμμόρφωση με τους διεθνείς, ευρωπαϊκούς και ελληνικούς νόμους και κανονισμούς

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Τμήματος Ποιότητας, διεξάγουμε ελέγχους στα εισερχόμενα προϊόντα, ως εξής:

  • Μικροβιολογική έρευνα
  • Οπτική εξέταση
  • Αισθητήρια εξέταση

Επομένως:

Όλα τα προϊόντα εισέρχονται στην αποθήκη μας συνοδευόμενα από τα απαραίτητα πιστοποιητικά ανάλυσης και προδιαγραφές (msdn) από τους προμηθευτές.

Εξειδικευμένο προσωπικό επιθεωρεί τη διαδικασία παραλαβής του προϊόντος (καθαριότητα και σήμανση φορτηγών και εμπορευματοκιβωτίων, τέλεια συσκευασία, οπτικό δείγμα προϊόντος ως προδιαγραφές).

Λαμβάνουμε δείγματα και διεξάγουμε τους δικούς μας ελέγχους σε εγκεκριμένα εξωτερικά εργαστήρια, για να ελέγξουμε την ακεραιότητα των αποτελεσμάτων. Οι έλεγχοι διεξάγονται κυρίως για αλλεργιογόνα, αφλατοξίνες, παρασιτοκτόνα, βαρέα μέταλλα και ξένα σώματα.

Η εταιρεία μας δεσμεύεται για την εμπορία ποιοτικών προϊόντων, πάντα σύμφωνα με τους διεθνείς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς, μέσω πιστοποιήσεων και αυστηρών αξιολογήσεων των παραγωγών, προμηθευτών και συνεργατών και ενημερώνοντας συνεχώς για την καταλληλότητα των προϊόντων για να εξασφαλίσει την κατανάλωσή τους.