Όροι Χρήσης

Αυτοί οι όροι ισχύουν για τη χρήση του ιστότοπου salveotea.gr.

Γενικοί Όροι

Οι επισκέπτες ή οι χρήστες αυτού του ιστότοπου θα πρέπει να συμμορφώνονται με τους κανόνες του διεθνούς δικαίου και να αποφεύγουν κάθε παράνομη δράση κατά της ανθρώπινης ηθικής.

Δεν επιτρέπεται στους χρήστες αυτού του συγκεκριμένου ιστότοπου να αντιγράφουν, να αποθηκεύουν, να πωλούν, να πωλούν, να διανέμουν, να τροποποιούν, να διαγράφουν ή να τροποποιούν με οποιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα www.salveotea.gr ή οποιοδήποτε μέρος τους, άμεσα ή έμμεσα, να διακόπτουν ή να παρεμβαίνουν ή να επιχειρούν να διακόψετε ή να παρέμβετε στον ιστότοπο.

Η αναπαραγωγή και η αντιγραφή κειμένων και φωτογραφιών απαγορεύεται με βάση το νόμο 2121. Ο νόμος 2121/1993 (GG A'25, 03/04/93) αναθεωρεί την προηγούμενη νομοθεσία του 1920 και συμμορφώνεται με τις οδηγίες της ΕΕ. Ο νόμος όπως τροποποιήθηκε δραστικά σε πολλές από τις διατάξεις του με το άρθρο 8 του Ν. 2557/1997 (ΦΕΚ Α 271/1997) και σύμφωνα με τις οδηγίες 93/83 και 93/98 της ΕΟΚ.

Δικτυακοί τόποι τρίτων

Η εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο ιστοσελίδων τρίτων μερών που συνδέονται με υπερσυνδέσμους (συνδέσμους).

Ενημερώσεις και αλλαγές

Ο ιστότοπος salveotea.gr ενημερώνεται και συνεχώς διευρύνεται λειτουργικά και σε σχέση με προϊόντα και υπηρεσίες που ανανεώνουν συνεχώς τους όρους χρήσης. Σας συνιστούμε να διαβάζετε τακτικά αυτή τη σελίδα για να ενημερώνεστε για οποιεσδήποτε αλλαγές στο περιεχόμενο. Οι όροι χρήσης μπορούν να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση προς τους χρήστες.

Περισσότεροι όροι

Ορισμένα τμήματα αυτού του ιστότοπου ενδέχεται να περιλαμβάνουν πρόσθετους κανόνες, οδηγίες ή άλλους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν για την πρόσβασή σας σε αυτά τα τμήματα του ιστότοπου ή τη χρήση και οι οποίες ενδέχεται να αναθεωρούνται περιοδικά.

Αποδοχή όρων

Με τη χρήση της ιστοσελίδας www.salveotea.gr συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους χρήσης και πολιτικής απορρήτου.