συμβουλές
ΤΑ ΕΞΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ( THE SIX COLOURS OF TEA )
ΤΟ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΤΣΑΪ ( THE PERFECT ICED TEA )
Η ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΑΠΤΙΖΟΜΕΝΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ( TEA BAG )
Η ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΩΜΕΝΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ( ICED TEA )
ΧΩΡΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΣΑΓΙΟΥ ( TEA PRODUCING COUNTRIES )
ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΤΣΑΓΙΩΝ ( TEA CLASSIFICATION )
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ( TEA PREPARATION )
Ο χρόνος που θα αφήσουμε το τσάϊ μέσα στο νερό είναι πολύ σημαντικός για τη γεύση του . Στα πρώτα δύο - τρία λεπτά απελευθερώνεται όλη η γεύση και το άρωμά του και στην συνέχεια απελευθερώνονται οι τανίνες που αν υπάρχουν σε μεγάλη ποσότητα είναι αυτές που επηρεάζουν με την πικρή τους γεύση το τσάϊ.