Γλυκαντικά

Η γλυκαντική ουσία στην κατάλληλη ποσότητα , προσδίδει πιο μεστή και ισορροπημένη γεύση στο τσάι. Η SALVEOTEA παρέχει επιλογές που αναδεικνύουν την διαδικασία παρασκευής του τσαγιού για περισσότερη απόλαυση!
sweats

Ζάχαρη Καστανή

SKU: 00133

Κρυσταλλική ζάχαρη που περιέχει ένα ποσοστό μελάσας που της προσδίδει την αρωματική, καραμελένια γεύση της. Παράγεται από ζαχαροκάλαμο και δεν υπόκειται στην ίδια διαδικασία καθαρισμού με την λευκή ζάχαρη.

Ζάχαρη Καρύδας

SKU: 01524

Προέρχεται από το λουλούδι του φοίνικα που παράγει την καρύδα και συγκεκριμένα από τον χυμό που βγαίνει από το λουλούδι όταν κοπεί. Η ζάχαρη καρύδας θεωρείται από πολλούς πιο υγιεινή επιλογή, επειδή έχει λιγότερες θερμίδες από την κοινή ζάχαρη, και διατηρεί κάποια στοιχεία από το άνθος του φοίνικα.

Κάντιο Άσπρο

SKU: 00301

Η ακατέργαστη ζάχαρη που είναι γνωστή ως Demerara ή Turbinado, προέρχεται από το ζαχαροκάλαμο (cane sugar). Τα κλαδιά του φυτού συμπιέζονται για να βγει ο χυμός τους που είναι πλούσιος σε βιταμίνες και μέταλλα. Κατόπιν ο χυμός ζεσταίνεται για να εξατμιστεί και επεξεργάζεται σε έναν στρόβιλο για να παραχθούν οι χρυσαφένιοι κρύσταλλοι. Δεν έχει υποστεί χρωματισμό ή χημική επεξεργασία.

Κάντιο Καστανό

SKU: 02077

Η ακατέργαστη ζάχαρη που είναι γνωστή ως Demerara ή Turbinado, προέρχεται από το ζαχαροκάλαμο (cane sugar). Τα κλαδιά του φυτού συμπιέζονται για να βγει ο χυμός τους που είναι πλούσιος σε βιταμίνες και μέταλλα. Κατόπιν ο χυμός ζεσταίνεται για να εξατμιστεί και επεξεργάζεται σε έναν στρόβιλο για να παραχθούν οι χρυσαφένιοι κρύσταλλοι. Δεν έχει υποστεί χρωματισμό ή χημική επεξεργασία.

Στέβια

SKU: 00359

Η Στέβια προέρχεται από την εκχύλιση των φύλλων του ομώνυμου φυτού (Stevia Rebαudiana) το οποίο καλλιεργείται παραδοσιακά σε χώρες της Λατινικής Αμερικής, τελευταία και στην Ελλάδα. Η Στέβια είναι εκατοντάδες φορές πιο γλυκιά από την ζάχαρη αλλά δεν έχει καθόλου θερμίδες. Χρησιμοποιείται συνεπώς σε μικρότερη ποσότητα, σε γλυκά, στον καφέ, στα αναψυκτικά.

Ζάχαρη Λευκή

SKU: 02504

Η λευκή κρυσταλλική ζάχαρη παρασκευάζεται είτε από ζαχαρότευτλα είτε από ζαχαροκάλαμο. Η ακατέργαστη καφετιά ζάχαρη μεταφέρεται στο εργοστάσιο επεξεργασίας όπου καθαρίζεται με πλύση, επαναδιάλυση, βρασμό για επανακρυσταλλοποίηση και φυγοκέντρηση δύο φορές ακόμη, οπότε η ζάχαρη καθίσταται σταδιακά πιο λευκή. Η κλασική άσπρη ζάχαρη ονομάζεται, ανάλογα με το πάχος των κρυστάλλων της (κατ' αύξουσα σειρά), κρυσταλλική (refined), λεπτή (caster) και άχνη (icing).

Ξυλαράκι λευκής ζάχαρης 12,5 γρμ. μήκος: 16,5 εκ.

SKU: 01465

Τα ξυλάκια ζάχαρης (sugar sticks) εντυπωσιάζουν ευχάριστα. Δεν είναι τυχαίο ότι μόλις τα δει κανείς η πρώτη αντίδρασή του είναι να χαμογελάσει. Είναι ωραία ιδέα για ένα πάρτυ γενεθλίων και χρησιμοποιούνται για να συνοδεύσουν το τσάι ή ένα ποτό κ.α.

Ξυλαράκι καστανής ζάχαρης 12,5 γρμ. μήκος: 16,5 εκ.

SKU: 01464

Τα ξυλάκια ζάχαρης (sugar sticks) εντυπωσιάζουν ευχάριστα. Δεν είναι τυχαίο ότι μόλις τα δει κανείς η πρώτη αντίδρασή του είναι να χαμογελάσει. Είναι ωραία ιδέα για ένα πάρτυ γενεθλίων και χρησιμοποιούνται για να συνοδεύσουν το τσάι ή ένα ποτό κ.α.


Φυσική Αίσθηση Χαλάρωσης
Η ακατέργαστη ζάχαρη προέρχεται από το ζαχαροκάλαμο. Τα κλαδιά του φυτού συμπιέζονται για να βγει ο χυμός τους που είναι πλούσιος σε βιταμίνες και μέταλλα. Κατόπιν ο χυμός ζεσταίνεται για να εξατμιστεί και επεξεργάζεται σε έναν στρόβιλο για να παραχθούν οι χρυσαφένιοι κρύσταλλοι που διατηρούν το φυσικό τους χρώμα και την γλυκαντική τους ουσία.