Εξαρτήματα

Το τσάι χρειάζεται τα δικά του σκεύη έτσι ώστε η διαδικασία παρασκευής του να γίνεται πιο εύκολη. Τα εξαρτήματα τσαγιού SALVEOTEA συλλέγονται με βάση τη χρησιμότητά τους. Φίλτρα σε μικρό μέγεθος για μία ατομική δόση, φίλτρα μεγαλύτερα για πιο μεγάλη ποσότητα στην κανάτα, φίλτρα μιας χρήσης, φίλτρα που χρησιμοποιούνται ξανά. Κούπες, κανάτες από διάφορα υλικά, που ικανοποιούν κάθε γούστο και αναβαθμίζουν το σερβίρισμα του τσαγιού!
parts


Δοσομετρητής τσαγιού - μήκος: 13 εκ

SKU: 00786

Μεγάλη ποικιλία δοσομετρητών τσαγιού (teaspoons) με σχέδια ιδιαίτερα και ντελικάτα, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το σετ τσαγιού σας. Κατασκευασμένα όλα από ανοξείδωτο ατσάλι, σε διάφορα μεγέθη, αποτελούν το κόσμημα στο σερβίρισμα του τσαγιού και εξασφαλίζουν την ακριβή και ενδεδειγμένη δοσολογία κάθε φορά.

Φίλτρο με λαβίδα μήκος: 15 εκ.

SKU: 00681

Σας παρέχουμε μία μεγάλη γκάμα από φίλτρα (tea filters), απαραίτητα για την παρασκευή των τσαγιών της αρεσκείας σας. Τα σχέδια είναι μοναδικά, επιλεκτικά και λεπτεπίλεπτα, δίνοντας στη διαδικασία παρασκευής του τσαγιού, μία νότα ομορφιάς και στολισμού.

Kούπα με καπάκι & φίλτρο 300 ml

SKU: 00664

Γαληνεύστε τις αισθήσεις κρατώντας μία κούπα που προσδίδει στην αναγέννηση και τη χαλάρωση. Η συγκεκριμένη κούπα διαθέτει φίλτρο και καπάκι το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως πιατάκι διευκολύνοντας την απομάκρυνση του φίλτρου μετά τη χρήση του.

Τσαγιέρα γυάλινη με εσωτερικό φίλτρο & βάση 350 ml

SKU: 00685

Στις διαφανείς τσαγιέρες (glass tea pots) το τσάι είναι ορατό και είναι κατάλληλες για το ανθιζόμενο τσάι (blooming tea). Το blooming tea αποτελείται από μια δέσμη ξηρών φύλλων τσαγιού τυλιγμένο γύρω από ένα ή περισσότερα αποξηραμένα άνθη.

Φίλτρο τσαγιού χάρτινο μικρό ( S ) - 100 τμχ / κουτί

SKU: 00365

Τα χάρτινα φίλτρα τσαγιού είναι πολύ πρακτικά στη χρήση αφού συγκρατούν απευθείας τα φύλλα τσαγιού χωρίς να χρειάζεται να προβείτε σε περαιτέρω ενέργειες. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη για την καλύτερη ευχρηστία τους.

Φίλτρο με λαβίδα "καρδιά - μήκος: 14 εκ.

SKU: 00705

Σας παρέχουμε μία μεγάλη γκάμα από φίλτρα (tea filters), απαραίτητα για την παρασκευή των τσαγιών της αρεσκείας σας. Τα σχέδια είναι μοναδικά, επιλεκτικά και λεπτεπίλεπτα, δίνοντας στη διαδικασία παρασκευής του τσαγιού, μία νότα ομορφιάς και στολισμού.

Λαβίδα κύβων ζάχαρης ΙΝΟΧ μήκος: 10 εκ

SKU: 00725

Η λαβίδα κύβων ζάχαρης σας βοηθάει να αποσπάσετε τους απαιτούμενους κύβους που επιθυμείτε να προσθέσετε στο ρόφημά σας, ώστε να απολαύσετε την ιδιαίτερη γεύση της επιλογής σας.

Τσαγιέρα "σκαντζόχοιρος" 250 ml

SKU: 01383

Οι πήλινες τσαγιέρες (yixing teapots) θεωρούνται ως το πιο παραδοσιακό σκεύος τσαγιού στην Κίνα. Με τα ανάγλυφα σχέδια τους αποτελούν δείγμα του Κινέζικου πολιτισμού όσον αφορά το τσάι.


Φυσική Αίσθηση Χαλάρωσης
Η SALVEOTEA διαθέτει μια πολύ μεγάλη συλλογή από αξεσουάρ σερβιρίσματος τσαγιού που αναδεικνύουν τη μαγεία του κόσμου του τσαγιού όπως δοσομετρητές κούπες , φίλτρα , τσαγιέρες μαντεμένιες , τσαγιέρες yixing, ή γυάλινες .