Άσπρο Τσάι

Από το φυτό Camelia Sinensis συλλέγονται με το χέρι τα νεαρά φύλλα και τα μπουμπούκια τα οποία στην συνέχεια προχωρούν στην διαδικασία της αποξήρανσης χωρίς να υποστούν μακροχρόνια ζύμωση. Το άσπρο τσάι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και δίνει αφέψημα ελαφρύ, άλλοτε με λουλουδάτη χροιά, και άλλοτε με φρουτώδη γεύση, διατηρώντας όλες τις ευεργετικές ιδιότητες των συστατικών του.
white

White Rose

Προετοιμασία

12-15 g/l
1,5 – 2,0 min
65-70 ºC

Συστατικά

SKU: 01969

Τσάι άσπρο, Ροδοπέταλα, Φυσικές αρωματικές ύλες.

White Saffron

Προετοιμασία

12-15 g/l
1,5 – 2,0 min
65-70 ºC

Συστατικά

SKU: 01307

Τσάι άσπρο, Στήμονες κρόκου, Φυσικές αρωματικές ύλες.

White Vanilla

Προετοιμασία

12-15 g/l
1,5 – 2,0 min
65-70 ºC

Συστατικά

SKU: 01918

Τσάι άσπρο, Βανίλια, Καλέντουλα, Φυσικές αρωματικές ύλες.

Bai-Mu-Dan

Προετοιμασία

12-15 g/l
1,5 – 2,0 min
65-70ºC

Συστατικά

SKU: 00576

Άσπρό Τσάι Bai-Mu-Dan


Φυσική Αίσθηση Χαλάρωσης Φυσική Αίσθηση Χαλάρωσης
Η ανθρώπινη παρέμβαση για την επεξεργασία του λευκού τσαγιού είναι ελάχιστη, ενώ η παραγωγή της καλύτερης ποιότητάς του, επιτυγχάνεται με τη συλλογή των μπουμπουκιών, σε πολύ σύντομο χρόνο, όταν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές, την άνοιξη.