salveotea blog
- Μέγεθος γραμματοσειράς: Μεγαλύτερο Μικρότερο
- Επισκέψεις: 561
- 0 Σχόλια
- Εγγραφή σε αυτή την καταχώρηση
Τσάι παγωμένο
Τώρα το καλοκαίρι το τσάι μας δροσίζει!
Βάζουμε αποβραδίς τα φυσικά φύλλα τσαγιού σε μία κανάτα με νερό και τα διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι το πρωί.Σουρώνουμε, και το τσάι μας είναι έτοιμο.Τόσο απλά!
Εναλλακτικά, σε νερό που βράζει ρίχνουμε τα φύλλα τσαγιού και τα αφήνουμε για λίγα λεπτά. Σουρώνουμε, αφήνουμε λίγο να κρυώσει το τσάι, προσθέτουμε πάγο. Μόνο προσοχή χρειαζόμαστε μεγαλύτερη ποσότητα τσαγιού επειδή προσθέτουμε τον πάγο.
Κρύο πίνεται το αυτούσιο τσάι αλλά για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση κάθε τσάι που έχει φρουτώδη γεύση.Το κεράσι, το πεπόνι, το ροδάκινο, η φράουλα, ο ανανάς όταν συνδυάζονται με τα γνωστά μας φύλλα τσαγιού, δίνουν αξεπέραστη γεύση!